A Day in the Park

Het grootste én gezelligste gratis picknickfestival van Venlo

A Day in the Park

Live entertainment op het gebied van muziek en dans onder het genot van een hapje en drankje uit zelf meegebrachte picknickmand. Op zondag 24 juni vindt alweer de 14e editie van A Day in the Park plaats. In samenwerking met co-producent Poppodium Grenswerk zorgt A Day in the Park ook dit jaar weer voor een sfeervolle picknick in het Mgr. Nolenspark.

Het Mgr. Nolenspark in Venlo zal op 24 juni wederom worden omgetoverd tot een sfeervolle picknickplek met een uitgebreid programma voor jong en oud. Er zijn enkele kraampjes aanwezig waar je als bezoeker je picknickmand opnieuw kunt vullen en een deel van het park wordt gevuld met activiteiten voor de kids.

Het picknickfestival start om 12:00 uur en zal rond 20.00 u afgelopen zijn. De muzikale talenten die dit jaar een bijdrage zullen leveren zijn: Picture Frame, Nolwenn & Noa, Jane, Jip & Sam, Big Band Limburg-Noord, Simon & Wouter, Lörk, Merel & Floor, Breakeven, Rens Vullings, Sidera Theaterproducties, Eefje & Fons en Thom & Bram.

Ook wordt er ook dit jaar weer een gezorgd voor minderbedeelden. Zij kunnen, samen met dertig KidzBase kinderen, vanaf 11.00 uur aanschuiven aan een speciaal voor hen gedekte picknicktafel met een uitgebreid ontbijt.

Kortom: het belooft een gezellige dag te worden! Eentje die niet zou plaatsvinden zonder co-producent Poppodium Grenswerk en de diverse sponsoren die hun steentje hebben bijgedragen.

Kijk voor het programma en alle andere informatie op www.adayinthepark.nl