Drive-In Movienight - Mamma Mia 2

Haal snel je kaarten, op = op

Unieke drive-in bioscoop in Venlo!

De Ladies Night voor Mamma Mia 2 was in no time uitverkocht bij City Cinema, maar je hebt nu de mogelijkheid om deze film in een extra bijzondere setting te bekijken tijdens een unieke 'Drive In Movienight' op het Arsenaalplein in Venlo. Wees er snel bij met kaarten, want op = op!

Movie, food & cocktails

Op vrijdag 27 of zaterdag 28 juli wordt het Arsenaal parkeerterrein in de binnenstad van Venlo omgetoverd tot een festivallocatie met vanaf 20.00 uur een vrolijk muzikaal voorprogramma, een geweldige film en een gezellige afsluiting. Tijdens het hele programma geniet je van de lekkere hapjes en drankjes van de aanwezige foodtrucks en de zomerse (cocktail)bar.

Geen auto? Geen probleem!

Kaartjes kosten 15 euro per persoon, en natuurlijk neem je je eigen auto mee om samen met je vrienden en vriendinnen van de film te genieten! Heb je geen auto, geen nood want er zijn ook losse tickets beschikbaar voor de tribune. Ben er wel snel bij want er is een beperkt aantal zitplaatsen en plekken voor auto’s beschikbaar!

BESTEL SNEL! OP = OP!

Bestel je kaarten snel in de voorverkoop door te bellen met CityCinema: 077-4741234.

Let op: om er voor te zorgen dat iedereen goed zicht heeft op de film, zijn alleen personenauto’s toegestaan en is het niet mogelijk om met een bestelbusje, camper of caddy te komen.

De Drive-In Movienight is een initiatief van Venlo Partners, CityCinema, Boy Haenen Evenementen, Daan de Haan, Ontwerpstudio Schmitz, Natuurslagerij Schreinemachers, Mekkafood, Snoepwinkel Truuske, PartyCreations.nl & PartyDeejays.nl.