Drive-In Movienight - Mamma Mia 2

Haal snel je kaarten, op = op

Unieke drive-in bioscoop in Venlo!

PRAKTISCHE INFORMATIE VOOR BEZOEKERS

Heb jij kaartjes weten te bemachtigen voor de Drive-in Movienight op vrijdag of zaterdavond? Hier nog wat handige praktische info op een rijtje:

-Tussen 20u en 21u kunnen de auto's het terrein op. Let op: graag vooraan? Wees dan op tijd!

-Om 21.00 uur start het voorprogramma en kunnen de auto's niet meer het terrein op.

-De film start om 22.00 uur en is om 00.00 uur afgelopen. Volgens is er nog een kleine borrel bij de dj voor de liefhebbers!

-Het is warmer dan warm, dus drink voldoende! Uiteraard is er een bar aanwezig voor lekkere koude drankjes voor, tijdens en na de film en kun je tevens een burger met frietjes scoren.

De vrijdagavond is helemaal uitverkocht, er zijn nog enkele kaarten voor zaterdag. Bel hiervoor naar CityCinema Venlo.

Movie, food & cocktails

Op vrijdag 27 of zaterdag 28 juli wordt het Arsenaal parkeerterrein in de binnenstad van Venlo omgetoverd tot een festivallocatie met vanaf 20.00 uur een vrolijk muzikaal voorprogramma, een geweldige film en een gezellige afsluiting. Tijdens het hele programma geniet je van de lekkere hapjes en drankjes van de aanwezige foodtrucks en de zomerse (cocktail)bar.

Geen auto? Geen probleem!

Kaartjes kosten 15 euro per persoon, en natuurlijk neem je je eigen auto mee om samen met je vrienden en vriendinnen van de film te genieten! Heb je geen auto, geen nood want er zijn ook losse tickets beschikbaar voor de tribune. Ben er wel snel bij want er is een beperkt aantal zitplaatsen en plekken voor auto’s beschikbaar!

BESTEL SNEL! OP = OP!

Bestel je kaarten snel in de voorverkoop door te bellen met CityCinema: 077-4741234.

Let op: om er voor te zorgen dat iedereen goed zicht heeft op de film, zijn alleen personenauto’s toegestaan en is het niet mogelijk om met een bestelbusje, camper of caddy te komen.

De Drive-In Movienight is een initiatief van Venlo Partners, CityCinema, Boy Haenen Evenementen, Daan de Haan, Ontwerpstudio Schmitz, Natuurslagerij Schreinemachers, Mekkafood, Snoepwinkel Truuske, PartyCreations.nl & PartyDeejays.nl.