Met deze cadeaus maak je foodies blij

05 december 2023

Liefde gaat door de maag, dus wat geef jij de lekkerbek(ken) in jouw leven cadeau met de feestdagen? Wij hebben een culinaire tour door de stad gemaakt en zoveel mogelijk smaakmakers op een rij gezet!

1. Chocolade

Het is altijd tijd voor chocolade! Als voorafje, tussendoortje of bij de koffie. In het Romerhuis weten ze wat lekker is, laat je dus vooral adviseren! Nog meer fijne winkels voor lekkere chocolade: Rousseau Chocolade, Ut Tankstation, Choco Venlo en Art of Chocolat. En het voordeel van chocolade cadeau doen? De kans is groot dat deze meteen gedeeld wordt met het gezelschap!

2. (Olijf)olie

Extra vierge, met een pepertje, met grof zeezout en ambachtelijk brood, ter garnering van jouw salade of juist om jouw gerecht in te bereiden. Olijfolie is altijd een goed idee! Elke zichzelf-respecterende foodie moét goede olijfolie in de keuken hebben staan. Bij Vijg en Olijf hebben ze de allerbeste, en ze adviseren jou met alle liefde!

3. Hela

Soms is ultieme luxe juist dat wat je gewend bent, Hela Curry dus! Maar wist je dat ze bij Hela ook een lijn met luxesauzen en dressings hebben? Voor de echte Hela-fan vind je ook mooie merchandise in de Hela shop op de Parade. Een extra speciaal cadeau voor de curry-lover in jouw leven!

4. Brandy Mince Pies

De feestdagen kennen geen grenzen. Kijk dan ook eens wat verder dan je neus lang is, want wie weet zijn er tradities in andere landen die jij eens uit wilt proberen. Zoals mince pies, kleine hartige taartjes die ze traditioneel eten in Engeland. Natuurlijk moet je dan bij De Bruin & Stacey Living zijn, zij praten je met plezier bij!

5. Servies & bestek

Een mooi gedekte tafel maakt de gezelligheid compleet. Daarbij hoef je geen compleet nieuw servies aan te schaffen. Bij Heerlijck Thuis weten ze wat mooi is en hoe de tafel perfect te dekken! Mooie gebaksbordjes, luxe servetten of speciaal bestek van Pasch maken jouw feestmaal extra feestelijk.