De Maaspoort

Een van de meest gastvrije theaters in ons land

De Maaspoort

Een van de meest gastvrije theaters van Nederland staat in onze binnenstad. Theater de Maaspoort zorgt voor een unieke beleving, méér dan een gezellige en ontspannen avond uit. Artiesten, shows, beleving en spektakel tastbaar maken, dat is wat we doen. Puur genieten op topniveau! Niet alleen in de theaterzalen maar ook daaromheen bij binnenkomst, in de restaurants en in de foyers. Een complete middag of avond uit; ontspanning en gezelligheid in de magische omgeving van het theater.Een greep uit het aanbod24, 25, 26 Mei 2018: De Tent van Bell

Leta Bell is drie avonden uw gastvrouw in De Tent van Bell waarin ze een top orkest, culinair genot, dans, zang en acteren laat samensmelten in een unieke beleving. Alles komt dus bij elkaar op 24, 25 en 26 mei in de spiegeltent voor het Limburgs Museum.

Meer informatie

17 juni 2018: Freek Vonk

Met zijn familie show ‘Live op Wereldreis’ neemt Freek Vonk de bezoekers mee op een spectaculaire reis om de wereld. Het is een 90 minuten durende voorstelling waarbij je de meest bijzondere en gave dieren ziet voorbij komen.

Meer informatie

23 juni 2018: Moves

Ontdek de intense kracht van dans tijdens deze unieke voorstelling. Een dansshow die teruggrijpt naar alledaagse momenten waar we allemaal wel eens mee te maken hebben gehad.

Meer informatie


Volledig programma De Maaspoort

Kijk voor het volledige programma van De Maaspoort en tickets op www.maaspoort.nl

Venlo

Oude Markt 30

5911HH Venlo

Tel: 077-3207222

www.maaspoort.nl

Naar route