De Maaspoort

Een van de meest gastvrije theaters in ons land

De Maaspoort

Een van de meest gastvrije theaters van Nederland staat in onze binnenstad. Theater de Maaspoort zorgt voor een unieke beleving, méér dan een gezellige en ontspannen avond uit. Artiesten, shows, beleving en spektakel tastbaar maken, dat is wat we doen. Puur genieten op topniveau! Niet alleen in de theaterzalen maar ook daaromheen bij binnenkomst, in de restaurants en in de foyers. Een complete middag of avond uit; ontspanning en gezelligheid in de magische omgeving van het theater.Een greep uit het aanbod van november14 november 2017: My Fair Lady

Beleef de beste musical ooit gemaakt bij De Maaspoort Theater & Events. Al ruim zestig jaar genieten generaties van deze prachtige musical en jij kunt het ook meemaken.

Meer informatie

20 november 2017: Heartbeat

Een klassiek orkest en dynamische, moderne dans: hoe breng je deze werelden samen? Het is zien tijdens deze voorstelling van Philharmonie zuidnederland & Project Sally.

Meer informatie

24 november: Joris Linssen & Caramba

In de vijfde voorstelling van Joris Linssen & Caramba, de Nederlandstalige band met de Mexicaanse peper, draait het om de lofzang. Een hartverscheurende, hilarische ode aan het leven.

Meer informatie


Volledig programma De Maaspoort

Kijk voor het volledige programma van De Maaspoort en tickets op www.maaspoort.nl

Venlo

Oude Markt 30

5911HH Venlo

Tel: 077-3207222

www.maaspoort.nl

Naar route