De Maaspoort

Een van de meest gastvrije theaters in ons land

De Maaspoort

Een van de meest gastvrije theaters van Nederland staat in onze binnenstad. Theater de Maaspoort zorgt voor een unieke beleving, méér dan een gezellige en ontspannen avond uit. Artiesten, shows, beleving en spektakel tastbaar maken, dat is wat we doen. Puur genieten op topniveau! Niet alleen in de theaterzalen maar ook daaromheen bij binnenkomst, in de restaurants en in de foyers. Een complete middag of avond uit; ontspanning en gezelligheid in de magische omgeving van het theater.Een greep uit het aanbod van september23 september 2017: Oktoberfest

Das Erste Venlose Oktoberfest! De Maaspoort is deze avond een bierhal met genoeg ruimte om te dansen en polonaises te houden. Dit wordt ongetwijfeld een nieuwe traditie in Venlo!

Meer informatie

24 september 2017: Swingend muziekfeest

In het Muziekgebouw in Eindhoven is het een Swingend Muziekfeest. Philharmonie Zuid-Nederland verzorgt een Russisch-Amerikaans programma. Er is busvervoer geregeld.

Meer informatie

26 september 2017: Moeders en zonen

Drie topartiesten in een meeslepende Broadway-hit. Toneelgrootheid Anne Wil Blankers, allround entertainer Paul de Leeuw en musicalster Freek Bartels voor het eerst samen op de planken.

Meer informatie


Volledig programma De Maaspoort

Kijk voor het volledige programma van De Maaspoort en tickets op www.maaspoort.nl

Venlo

Oude Markt 30

5911HH Venlo

Tel: 077-3207222

www.maaspoort.nl

Naar route