Hotel Maashof

Genieten van rust en schoonheid

Hotel Maashof

Een comfortabele plek om te overnachten, te midden van de natuur, met vele recreatieve mogelijkheden en heerlijk eten & drinken. De combinatie van hotel, restaurant en een uniek dagje uit maakt hotel Maashof in Venlo voor toeristische en zakelijke gasten onvergetelijk. Maashof beschikt over 55 hotelkamers van diverse luxe niveaus en voor maximaal vier personen. Alle kamers zijn ruim opgezet en beschikken over een strakke, moderne inrichting en een stijlvolle badkamer.

De unieke ligging aan het water en de bossen maakt Hotel Maashof in Venlo tot een bijzondere locatie. Rustgevend voor de toerist, inspirerend voor de zakenman. Tijdens de zomerperiode is het heerlijk vertoeven op het terras met uitkijk op onze forellenvijvers, of op je privé terras natuurlijk!

Met de Segway, Solex, E-scooter en Kickbike tours biedt Maashof diverse unieke dag recreatieve activiteiten aan en de zakelijke vergaderarrangementen maken het overbodig om Maashof te verlaten bij een zakelijk verblijf. Alle voorzieningen zijn in huis.

Venlo

Maashoflaan 1

5927 PV Venlo

Tel: 077-3969309

www.maashof.com

Naar route