Hostellerie de Maasduinen

Hosstellerie De Maasduinen

Ontdek ons aan de Markt in hartje Velden!

Hostellerie De Maasduinen beschikt over 12 knusse hotelkamers op 1e en 2e etage. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche of bad en toilet, moderne flatscreen televisie en gratis Wifi. 's Ochtends staat na een verkwikkende nachtrust het ontbijt voor u klaar in de brasserie. Indien u voor één van onze toeristische of zakelijke arrangementen heeft gekozen, verzorgen wij 's avonds bovendien een heerlijk diner in ons restaurant of brasserie. In ons restaurant presenteren wij de heerlijkste streekgerechten en culinaire hoogstandjes. Laat u verrassen door onze koks in de open keuken en geniet van eerlijke, traditionele gerechten en de lekkerste streek- en seizoensspecialiteiten zoals asperges, champignons en wild.

Kies uit het keuzemenu met streekgerechten, verrassings-PreufParade (proeverijdiner) of a-la-carte gerechten. Of maak gebruik van onze aantrekkelijke keuzediners voor feestelijke (familie)gelegenheden. Compleet met persoonlijke kaart. Beleef een smaakvol avondje uit.

Tevens diverse heerlijke lunchgerechten, pannenkoeken en koffie met gebak in onze brasserie of op het zonnig terras aan de Markt.

Geniet van de persoonlijke aandacht en verzorging van familie Van den Hombergh & medewerkers. We doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Kortom: “Genieten met ’n zachte G!”

Velden

Markt 15

5941 GA Velden

Tel: 077-3560170

https://www.demaasduinen.nl/

Naar route