Venlo Trend Report: Rémy

Let’s talk shoes

Let’s talk shoes

Sinds driekwart jaar zit Rémy in zijn huidige winkel op de Klaasstraat, een paar panden verder dan voorheen en dat bevalt hem heel erg goed. De naam is toen ook veranderd, van Cuplé naar Rémy. “Dit voelt echt als mijn plek, mijn winkel. Ik heb er mijn persoonlijkheid in gelegd”, vertelt hij ons enthousiast. De collectie schoenen en tassen staat prachtig en met zorg gepresenteerd en op de muur hangen de leukste modespreuken.

Zijn eigen naam op de gevel was een droom die uitkwam, min of meer noodgedwongen om niet afhankelijk te zijn van één merk en viel dus samen met de uitbreiding van het aantal merken met zelfs zijn eigen label. Hij verkoopt nu naast Cuplé ook merken als DWRS, La Strada, Steve Madden en Bullboxer. Met deze collectie kan iedereen zich onderscheiden binnen zijn/haar budget. En dat is wat Rémy leuk vindt - anders dan anders zijn en vooral on-trend!Stijladvies van Rémy

Stijladvies is ook iets waar Rémy erg gelukkig van wordt. “Bijvoorbeeld als een vrouw binnenkomt met een voor een gelegenheid zwart jurkje en dan op zoek is naar zwarte pumps. Als ze dan met een knalgele of andere kleur pump helemaal gelukkig de deur uitloopt dan kan mijn dag niet meer stuk. Bij het inkopen heb ik vaak momenten dat ik aan specifieke klanten denk. Niet zelden gebeurt het dat deze klant, na levering, binnen loopt en met die schoen vervolgens ook naar buiten loopt”, aldus Rémy.

Vrouwen en mannen mooier maken dat zit er wel in bij deze modeman. “Als ik mijn schoenen op evenementen als Lekker Venlo of het Zomerparkfeest terug zie ben ik echt enorm trots. En ja, ook word ik nog altijd blij van een Rémy tas bij het oud papier”.Je eigen trend report?

Heb jij een modezaak en wil jij je eigen Venlo Trend Report? Stuur dan een mail naar info@venlopartners.nl.