Venlo Trend Report: NIVOO

NIVOO

Na haar studie bedrijfseconomie in Tilburg werkte de Venlose Ninke Peijs als projectmanager in de ICT. Een hele mooie job maar haar hart lag bij de mode. Dat heeft haar doen besluiten vanuit het niets NINKE Fashion & Style te starten in Den Bosch. Dat is nu 13 jaar geleden en in die tijd heeft ze een prachtige zaak neergezet.

Toch begon het te kriebelen, ze kreeg zin in een nieuwe uitdaging. Die vond ze toen ze de kans kreeg de winkel NIVOO van An Wijnen over te nemen. “An heeft met hart en ziel de zaak in Venlo opgebouwd en ik ben dan ook hartstikke trots dat ik deze kans heb gekregen”, aldus Ninke. Met de overname heeft Ninke tevens de verantwoordelijkheid voor de medewerkers gekregen. Omdat ze de zaak in Den Bosch alleen runde leert ze daarmee ook dit facet van het ondernemen kennen.Wij helpen vrouwen hun stijl te ontdekken en te onderstrepen

De collectie van NIVOO bestaat uit stijlvolle en elegante merken die voornamelijk in Europa ontworpen en geproduceerd worden zoals FFC, Maxmara, Spijkers en Spijkers en Peserico. Duurzaamheid is voor Ninke erg belangrijk: “De kleding en accessoires die ik verkoop zijn gemaakt van mooie, rijke materialen zodat de draagster er jarenlang plezier van heeft”. De typische NIVOO vrouw? Ninke: “Ik ben de klanten nog steeds aan het leren kennen, dat vind ik erg leuk. Wat mij betreft leert de jonge, zelfstandige vrouw NIVOO óók beter kennen. Wij helpen vrouwen graag hun stijl te ontdekken en te onderstrepen.” Ninke heeft het met twee zaken drukker dan ooit maar de uitdaging helemaal gevonden!

Je eigen trend report?

Heb jij een modezaak en wil jij je eigen Venlo Trend Report? Stuur dan een mail naar info@venlopartners.nl.