Venlo Trend Report: Luna Art

Saturdaysforshopping goes art?

Toen we de aanvraag kregen om eens een kijkje te komen nemen bij kunstgalerie Luna Art werden we toch wel nieuwsgierig. Birgitte Heijnen verkoopt dan wel geen mode, maar kunst en gelukkig werden wij heel enthousiast van de mooie en sprankelende objecten. Daarom zijn wij bij wijze van ‘uitstapje’ bij deze galeriehoudster op bezoek gegaan voor een Venlo Trend Report.Beelden, schilderkunst en fotokunst

Na meer dan 25 jaar in het buitenland gewoond te hebben is ze sinds een paar jaar weer terug in Venlo, de stad waar ze geboren is. Als kunstliefhebster begon het te kriebelen, een eigen galerie dat was haar droom… Aangemoedigd door haar man durfde Birgitte er voor te gaan en zit ze nu met Luna Art sinds 8 maanden in één van de oudste en karakteristiekste panden in, hoe kan het eigenlijk ook anders, prônkstraat Klaasstraat.

“Omdat ik relatief weinig kunstgalerieën aantrof in Venlo durfde ik deze stap te nemen. De galerie is heel toegankelijk, nieuwsgierige voorbijgangers kunnen makkelijk een kijkje komen nemen en dat doen ze dan ook”, aldus Birgitte. De kunst bij Luna Art is modern, zo verkoopt ze beelden, schilderkunst en ook fotokunst gemaakt door Nederlandse en internationale kunstenaars. De kunst is origineel, kleurrijk en zit in de prijsklasse vanaf EUR 150 tot 2500.Een leuke uitstap!

Birgitte levert graag een goede service aan haar klanten. Met een proefplaatsing kan een klant het thuis op zicht krijgen om te zien of het echt past. Birgitte: “Een kunstwerk kopen doe je niet iedere dag, dat is toch een proces en dit helpt om de goede keuze te maken.” De schilderijen worden netjes thuisgebracht en opgehangen. Birgitte sluit tot slot af met de Luna Art cadeaubon die altijd geldig blijft: “Hoe leuk is het om een stukje kunst te geven zodat de ontvanger(s) uiteindelijk iets moois, naar eigen smaak kan komen uitkiezen?”

Kortom, een leuke uitstap voor deze fashionistas!Je eigen trend report?

Heb jij een modezaak en wil jij je eigen Venlo Trend Report? Stuur dan een mail naar info@venlopartners.nl.