Venlo Trend Report: EXMODE

Een kijkje in de modewereld van EXMODE

Bij EXMODE is het gezellig druk als Stefanie en Saskia er hartelijk ontvangen worden door Nathalja Kremers. Professioneel en deskundig geeft ze ons een in kijkje in haar modewereld.

Verschillende prints combineren

“De collectie van komend najaar laat veel patronen en kleuren zien”, begint Nathalja. Dat is best een uitdaging voor de inkoop blijkt want behalve zwart, donkerblauw en bruin als basiskleur is de keuze voor nieuwe kleurblokken en prints enorm. Ze vervolgt: “Naast de dierenprint en de bloemenprint is de ruitprint niet meer weg te denken. Ook worden komend seizoen de verschillende prints gecombineerd.” Nu vinden wij dat zelf een enorme uitdaging maar Nathalja leert ons dat als je je beperkt tot maximaal drie kleuren je eigenlijk niet veel fout kunt doen. Ze laat het ons zien en we zijn overtuigd.

Persoonlijk advies van de Modedokter

Nathalja is een alleskunner blijkt, niet alleen de in- en verkoop (iedere klant staat ze persoonlijk even te woord) ook het ondernemen zit haar in het bloed. Vorig jaar heeft ze de zaak behoorlijk verbouwd om zo een warme, gastvrije sfeer te creëren met aansprekende kleur- en printaccenten. Leuk ook zijn de teksten op muren en andere plekken en de grote tafel midden in de zaak nodigt uit om even lekker aan te zitten met een kop koffie. Achter in de zaak is Change Hair & Beauty gevestigd. Nathalja: “Daar moest Venlo wel even aan wennen. Inmiddels zijn de mensen er aan gewend en, niet onbelangrijk, heeft het voor ons goed uitgepakt”. In de winkel er naast heeft ze letterlijk de zaak ‘Next Door Fashion’, met een iets sportievere collectie gevestigd en in Panningen vestiging ‘Mariëlle Mode’. Of dat nog niet genoeg is adviseert ze als Modedokter klanten desgewenst thuis of in de winkel volgens haar visie op kleur, vorm en stijl. Met behulp van de KIS (Keep It Simple) theorie resulteert dat in een perfect passende outfit voor iedere gelegenheid.

Na een persoonlijk advies van de Modedokter is ook onze operatie helemaal geslaagd!