De stijlvolle missie van Nobs & Wellies

De stijlvolle missie van Nobs & Wellies

We hebben het in onze vorige blog al geschreven, we hebben zin in nieuw en in kleur! Bij Marion van Nobs & Wellies kregen we zo’n hartelijk ontvangst dat we wederom beseften hoe ontzettend leuk het is om over de Venlose mode-ondernemers te schrijven. Marion vertelt honderduit over haar zaak waarmee ze anderhalf jaar geleden begonnen is nadat ze besloot meer met mensen in contact te willen komen na een carrière in de IT.Bijdrage aan een meer verantwoorde kledingindustrie

Marion vindt het belangrijk om haar bijdrage te leveren aan een meer verantwoorde kledingindustrie: “Het is even zoeken maar ik word steeds enthousiaster om labels, veelal van jonge designers, te vinden en in te kopen met een mooi verhaal. Zo heb ik prachtige merino wollen shawls die in Schotland worden gemaakt van gebruikt wol. Ook heb ik een Nederlands label dat een klimaat neutrale kledinglijn heeft ontwikkeld”. Marion gelooft in het creëren van je eigen stijl door klassieke en sportieve stijlen te combineren. Naast nieuwe, jonge lijnen verkoopt ze gevestigde, stijlvolle merken zoals Hampton Bays, het Franse Saint James en het Zweedse Holebrook. In de winkel vind je genoeg accessoires zoals hoeden, petten, ceintuurs en tassen om je outfit af te maken.

Er moet natuurlijk nog heel veel van de nieuwe collectie binnenkomen maar wij werden al erg enthousiast van de heerlijke sweaters en wollen truien (streep, wol of col) en de high-waste pantalon zoals op de foto. Het meeste kijken wij uit naar de door Marion zelf samengestelde kleurcombinaties van tweedjassen, in korte en lange modellen.

Kortom, laat het voorjaar maar komen!