Kleur bekennen bij LDH Moda

Hippe, vrouwelijke mode met een stoer randje

Bij LDH Moda vallen de nieuwe kleuren van dit voorjaar en zomer meteen op als we binnenkomen. Een aantal kleuren wordt heel belangrijk zoals geel, in veel tinten, oranje en groen, van knal- tot legergroen. Ook is cognac weer terug en Marjon laat zien hoe mooi een prachtige suède jas in cognackleur combineert met nieuwe tinten en prints. Verfrissende combinaties die ons doen verlangen naar de zon en buiten zijn. Behalve kleuren, zijn en blijven prints heel essentieel. Vooral met een bloemen-, bollen- of snakeprint ben je helemaal hot.

Bij LDH Moda vind je hippe, vrouwelijke mode met een stoer randje. ”Maar iedere vrouw kan bij ons terecht, of ze nu een gala heeft, naar een festival gaat of op kantoor in een mooi pak wilt verschijnen. We vinden het belangrijk om goed mee te denken met onze klanten en ze verschillende opties te laten zien zodat ze zien hoe je kunt combineren en variëren”, aldus Marjon Luijpers, eigenaresse van LDH Moda.

De trui blijft ook een belangrijk item en wordt oversized gedragen op een jurk, rok of broek. In de laatste categorie is de flared veel te zien, in de lange maar ook kortere (cropped) variant al blijft de skinny voor de liefhebber ook een hele goede keuze. Nieuw zijn de wijdere broeken tot boven de enkels. De tailles zijn in ieder geval lekker hoog!

Dit jaar heeft Marjon ook een nieuw, Nederlands merk; Moostwanted. Moostwanted maakt vrouwelijke kleding van mooie, fijne materialen in vooral neutrale kleuren. Tot slot de tip van Marjon om de tijd tussen winter en voorjaar in stijl te overbruggen. “Een trui in een nieuwe kleur kun je nu al heel goed combineren met een broek of jurk die je al in de kast had hangen. Zo creëer je in no time een actueel beeld”. En zeg nu zelf, van een vrolijke kleur knapt iedereen toch op!?