Even voorstellen..

Modebloggers Saskia en Stefanie van Saturdaysforshopping

Wij zijn Saskia en Stefanie en een jaar geleden zijn wij op Instagram de modeblog ‘Saturday is for shopping’, afgekort naar Saturdaysforshopping, gestart. De naam is een logische keuze, na een week hard werken hebben we al jaren de goede gewoonte op zaterdag in de binnenstad onze ‘boodschappen’ te doen. Omdat we het allebei leuk en belangrijk vinden er stijlvol uit te zien, zijn de bezoekjes aan de Venlose modewinkels dan ook favoriet. Vanzelfsprekend nemen we ook de tijd om de week en onze outfits even door te nemen tijdens een broodje en/of een glaasje wijn.

Stefanie had al eerder het idee om ‘Venlo Fashion Netwerk’ op te zetten echter door tijdgebrek is dat idee destijds in de koelkast komen te staan. Door het enthousiasme voor Instagram is het idee in een andere vorm opgepakt en zijn we samen begonnen op Instagram verslag te doen van onze outfits en shopavonturen. Het doel? Onze volgers te inspireren én om de Venlose modewinkels in beeld te brengen. De modeondernemers zijn allemaal zeer enthousiast en gepassioneerd bezig met hun winkel en in Venlo zijn dan ook prachtige, originele en internationale modemerken te vinden!

Daarbij bedenken de winkeliers steeds meer om zich te onderscheiden. Daar worden wij heel blij van en daar doen wij graag verslag van. We schrijven zogenaamde ‘Venlo Trend Reports’; een kort verslag over de winkel, de ondernemer en de collectie met een beeldverslag. Het brengt ons ook bijzondere belevenissen. Zo waren we onlangs VIP gasten bij de modeshow van Exmode en werden we vooraf ontvangen met bubbels en een complete make-over bij Change Yourself. Hoezo geen glamour in Venlo?! Binnenkort zij wij ook getuige van de opening van de nieuwe winkel van In the Mood. Dat wordt een bijzonder event. En afgelopen week liep Stefanie nog mee in de modeshow van Pinok en Geven Schoenen, een echt feestje!

Kortom; toen de vraag kwam om voor Venloverwelkomt de rubriek ‘Donderdag shopdag’ de komende tijd te voorzien van onze verhalen waren we meteen super enthousiast. En dat gaan we dus doen!

Stefanie Wienhoven (L) en Saskia Meijs (R) voorzien Venloverwelkomt de komende weken van verhalen over de Venlose mode. Onze ultieme droom? Een Venlo Fashion Week organiseren samen met alle mode-ondernemers en de media in Venlo. Helaas hebben we nu iets te weinig tijd (lachend).Wie is wie?

Wie is Saskia?
Saskia Meijs, woonachtig in Venlo, 43 jaar
Werkzaam bij Janssen Distribution Services BV als HR Manager
Mode uitspraak op het lijf geschreven: “Wees jezelf, de beste versie van jezelf!”

Wie is Stefanie?
Stefanie Wienhoven, woonachtig in Venlo, 45 jaar
Werkzaam bij Grodan, onderdeel van de ROCKWOOL Group, in Roermond als Communicatie Manager
Mode uitspraak op het lijf geschreven: “Trek iets positiefs aan, dat past altijd!”Je eigen Venlo Trend Report?

Heb jij een modezaak en wil jij je eigen Venlo Trend Report? Stuur dan een mail naar info@venlopartners.nl