Het Venlose hart van Marc Nelissen

19 oktober 2021

Marc Nelissen kun je met recht een échte Venlonaar noemen. Buiten zijn werk als zelfstandig interimmanager zet hij zich graag in voor de stad, en wel in een van de belangrijkste culturele rollen (als we de gemiddelde Venlonaar mogen geloven!). Marc is namelijk voorzitter van het welbekende Zomerparkfeest. In zijn rol als voorzitter brengt hij op deze manier mensen uit de hele regio samen. Voor Marc is Venlo daarnaast ook zijn thuishaven en is hij heel erg trots op de stad en wat hier allemaal gerealiseerd wordt.

Volgens Marc heeft Venlo veel te bieden als stad. “Ik vind Venlo een ruwe diamant, een sfeervolle stad die nog onontdekt is. De binnenstad heeft waanzinnig gave gedeeltes, neem bijvoorbeeld de Floddergats, waar je heel sfeervol lekker kunt eten en drinken of gewoon lekker kunt relaxen. Of je gaat de natuur in, ik fiets zelf vaak op de Venlose Heide of ga wandelen in ‘t Jaomerdal, waar ik lekker tot rust kom."

Maar wat maakt Venlo nou écht Venlo, volgens Marc? "Dat is zeker weten de mentaliteit: 'Doot maar normaal, dan duisse al gek genôg'. En het feit dat iedereen tijdens evenementen als Zomerparkfeest verbonden is met elkaar. Iedereen geniet samen van alles. Mooi vind ik dat!"

Placeholder for MARC2MARC2