Het Venlose hart van Jelske Wilmer

05 oktober 2021

Jelske Wilmer heeft altijd al passie gehad voor het maken en schrijven van muziek en dit doet ze ook het allerliefst. Naast het maken en schrijven van muziek, is een van haar doelen om jongeren te stimuleren en in hun kracht te zetten om hun passies te ontdekken. Dit doet ze binnen het voortgezet onderwijs als Agora Coach. De warmte die ze hierdoor voelt, voelt ze ook voor Venlo.

Jelske is een echte Venlonaar. Ze is hier geboren en heeft het grootste gedeelte van haar leven hier gewoond. Tijdens haar studententijd heeft ze in Maastricht gewoond, ze is een jaar weggeweest om de wereld over te reizen en vervolgens woonde ze een tijdje in Scheveningen. Dit duurde niet lang, want na ongeveer een half jaar kwam ze terug naar Venlo, omdat ze haar roots en de bescheidenheid & ‘no nonsense’-houding van Venlo miste.

Hoe komt het dat Jelske zich zo thuis voelt in Venlo? Ze voelt binding met de mensen die er wonen. Venlo straalt warmte uit en voelt als een kleine community. Er worden veel dingen georganiseerd en neergezet en iedereen wilt er voor elkaar zijn en een steentje bijdragen. Dit vindt Jelske heel erg mooi aan Venlo. En waar Jelske graag te vinden is in Venlo? In het Jaomerdal waar ze zich tot rust laat komen met een fijne wandeling, en bij De Klep, waar ze heerlijk kan genieten met een speciaal biertje. Waar Jelske ook gaat, Venlo is thuis.

Placeholder for Jelske 2Jelske 2