Een kijkje in het leven van Dudley Moss

11 mei 2021

De Britse Dudley Moss werkt al 35 jaar lang met veel plezier op de weekmarkt in Venlo. Hier verkoopt hij nikkelvrije sieraden voor vrouwen én mannen. Hij is dan altijd bereid om de mensen te helpen en voorziet ze maar al te graag van een gepast advies. Hij vindt zichzelf van de ‘oude stempel’. Geen aansmeerpraatjes, maar hij vertelt graag de achtergrond van het sieraad met pure passie. Zijn doelgroep op de verschillende markten is erg gevarieerd, hij heeft zowel Duitse als Nederlandse klanten. Zijn aanbod verschilt dan ook per markt, omdat hij het aanpast op zijn publiek. Zelf zegt hij: ‘Het is wel of geen blingbling’. De diversiteit en het contact met de klanten spreekt hem het meeste aan!

Wanneer Dudley op zaterdagen op de grote markt staat, is hij pas echt in zijn element. Iedereen staat hier voor elkaar klaar. Zo helpt de behulpzame Dudley graag de andere marktkoopmannen om hun assortiment te schikken naar de juiste doelgroep. Zijn allergrootste droom is om uiteindelijk een jaarlijkse markt te krijgen in Venlo. Hij hoopt hiermee te bereiken dat meer mensen kennismaken met het mooie Venlo. Want weer of geen weer, Dudley staat met zijn kraam gewoon op de markt! Hij is enorm dankbaar dat hij tijdens de Corona periode zo goed is opgevangen door de gemeente, en vindt het geweldig dat hij eindelijk weer op het Nolensplein mag staan en mensen weer blij te maken met zijn sieraden!

Placeholder for 2021 05 Kijkje in het leven Dudley Moss 2 Minted Media2021 05 Kijkje in het leven Dudley Moss 2 Minted Media