Een kijkje in het leven van Rene de Bruin

07 september 2021

De Bruin & Stacey Living is als een stukje Engeland in Venlo. Bij Rene de Bruin kun je terecht voor typische Britse producten: van jams en scones tot Yankee Candles en klassieke dranken. Rene is zelf een echte Venlonaar en heeft zijn Britse partner Glynn in Amsterdam leren kennen. Samen zijn ze in 2005 De Bruin & Stacey Living begonnen. De mannen wilden graag een stukje Engeland naar Venlo brengen en hebben ook één missie: iedereen de fantastische en onbekende smaken en decoraties van Britse bodem laten zien.

Bij De Bruin & Stacey Living kun je bij binnenkomst een warm welkom verwachten. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen, ook al wil je niks kopen. Je kijkt zeker je ogen uit in deze winkel, met meer dan 3000 Britse producten. Ben jij benieuwd wat een echte Brit in het keukenkastje heeft staan en wil je het ook nog proeven? Dan ben je bij De Bruin & Stacey zeker aan het juiste adres!

Placeholder for 2021 04 Kijkje in het leven Rene de Bruin 2 De Bruin Stacey Minted Media2021 04 Kijkje in het leven Rene de Bruin 2 De Bruin Stacey Minted Media