Een kijkje in het leven van Kristel Kessels

21 april 2021

Gezond eten en drinken heeft Kristel Kessels altijd al interessant gevonden. Ze vindt het een feestje om unieke horecaconcepten te bezoeken en zelf creatief aan de slag te gaan met voeding en houdt ervan om nieuwe producten te ontwikkelen. Het was dus geen verrassing dat ze stond te springen om in 2018 een nieuwe horecazaak in de Bibliotheek te beginnen. Haar uitgeschreven concept mocht ze samen met Eefke pitchen bij de bibliotheek, en met succes: ze mochten starten! Na maandenlang keihard gewerkt te hebben, was het dan zo ver… in september 2018 opende STEK: een unieke combinatie van healthy food voor de bewuste- en onbewuste eter, en de activiteiten in de bieb. De constructie werd direct goed ontvangen door het publiek. Voor STEK en de bibliotheek is het een verrijking om samen te wonen.

De visie van STEK was voor Kristel meteen al duidelijk: een zaak waar product, gedrag en omgeving voorop staat. Bij STEK gaat het dus echt om de afstemming tussen wat je eet, in welke sfeer je dat doet en de gastvrijheid die hierbij ervaren wordt. Een fijne ruimte waar mensen zich welkom en prettig voelen, terwijl ze genieten van heerlijke en originele gerechten, dat is wat Kristel met haar team wil bereiken. Ze ontwikkelen dan ook met liefde nieuwe mooie smaaksensaties, en willen zich ook continu blijven ontwikkelen. Je kunt dan ook gerust zeggen dat Kristel van haar werk haar passie heeft gemaakt. Naar eigen zeggen werkt ze niet meer! De belangrijkste boodschap van STEK? Lekker en gezond eten kan heel goed samen! Kristel gaat dus voor de hele ervaring!

Placeholder for 2021 03 Kijkje in het leven Kristel Kessels STEK Minted Media2021 03 Kijkje in het leven Kristel Kessels STEK Minted Media