Een kijkje in het leven van Katinka Luhukay

01 juli 2021

Van kleins af aan heeft Katinka Luhukay al een passie voor kleding en fashion. Vroeger knipte ze al in haar eigen kleding om deze te pimpen en wist ze al vrij snel dat ze eigenaar van een kledingzaak wilde worden. Inmiddels werkt ze al 35 jaar met plezier in de retail. Ze startte in Venlo en ging later naar Tegelen. Toch miste ze haar stad te erg en wilde ze graag terug naar de binnenstad van Venlo. Na jaren ervaring in andere winkels, maar ook als Franchiseneemster, was het nu de juiste tijd om het echt zelfstandig te gaan doen. In de Jodenstraat wil ze nooit meer weg! Ze vindt namelijk de sfeer onder de ondernemers zo fijn. En in de Jodenstraat, daar schijnt de zon de hele dag!

KATT fashion&more is een dameswinkel met merkkleding in een goede prijs kwaliteit verhouding. Ook vind je er sieraden en leuke woondecoratie. Het leuke van de winkel is dat er elke week nieuwe items worden toegevoegd én de klantenkring bestaat uit 3 generaties: mama, dochter én oma! Katinka en haar hechte team bieden iedereen een persoonlijk en eerlijk advies. Elk teamlid heeft een goede collectie kennis en is goed op de hoogte van de laatste trends. Katinka is zelf erg kritisch op de inkoop en vindt het dan fantastisch wanneer ze iemand voor de spiegel ziet stralen in bijvoorbeeld die ene jurk. Tijdens de corona periode heeft ze samen met haar team een positieve boost gekregen, omdat haar klanten trouw zijn gebleven aan de winkel. Ook de lieve berichtjes, bloemen en chocolaatjes ontroerde haar. Ze vroeg veel van haar team, maar iedereen stond klaar om te helpen. Hier is ze enorm dankbaar voor! De enthousiaste Katinka heeft nog veel dromen, maar ze kijkt het liefste niet te ver vooruit; ‘Ik blijf vooral dichtbij mezelf, ondanks dat ik in mijn hoofd vaak al 10 stappen verder ben dan waar mijn voeten staan’. Ze hoopt nu dat dit jaar ‘normaal ‘ blijft en dat iedereen weer spontaan de winkel kan binnenlopen. Voor de toekomst? Kleding blijft haar nr. 1 passie, voor de rest? Daar blijft ze nog al te graag over ‘dagdromen’! Werken in de retail, dat was in ieder geval haar beste beslissing ooit!

Placeholder for 2021 07 Kijkje in het leven Katinka Luhukay KATT Fashion Minted Media2021 07 Kijkje in het leven Katinka Luhukay KATT Fashion Minted Media