Een kijkje in het leven van Emiel Zevenhoven

09 september 2021

Emiel Zevenhoven is een enthousiaste ondernemer en weet van aanpakken. Eerst werkte hij in een ijssalon in Venlo, waar zijn passie voor ijs is begonnen. IJs maken vond hij zó leuk, dat hij een eigen salon wilde starten. Nu is hij al 10 jaar samen met zijn broer eigenaar van zijn eigen ijssalon: IJsco Fantastico! De salon zit al 9 jaar aan de Maasboulevard, waar Emiel begonnen is met een kleine kiosk. Nu is het uitgegroeid tot een grote kiosk met een heerlijk terras. Een perfecte dag voor Emiel is een lekker zonnetje en enthousiaste gasten. Wie wordt er nu niet blij van een ijsje?

Samen met drie anderen maakt Emiel het ijs zelf. Hier is hij enorm trots op. Op deze manier is hij ervan verzekerd dat het altijd goed en vers ijs is. Ook zijn ze volop bezig om chocolade en bonbons te maken voor de winter. Op deze manier kunnen ze het hele jaar doordraaien. Al deze producten maakt hij in zijn zelf omgebouwde chocoladefabriek achter het stadskantoor. En niet zomaar een pand, een pand uit 1870 waarin de kogelgaten nog zitten van de oorlog.

Tijdens het hoge water hebben ze met alle geluk de kiosk kunnen verwijderen van de Maasboulevard. De vlonder moest helaas blijven, maar is gelukkig met het water meegestegen. Dat zorgde ervoor dat alle ganzen hier even droog konden staan. Voor nu heeft Emiel nog geen toekomstdromen, maar hij zal zeker toehappen wanneer er nieuwe mooie kansen voordoen. Zo werd hij ook meteen enthousiast van ‘Ut Tankstation’, waar hij sinds juni 2021 zijn tweede ijssalon opende. Hij krijgt lovende reacties van de gasten. Hier is hij ontzettend blij om. Wie weet wat hem nog te wachten staat!

Placeholder for 2021 08 Kijkje in leven Emiel Zevenhoven I Jsco Fantastico Minted Media2021 08 Kijkje in leven Emiel Zevenhoven I Jsco Fantastico Minted Media