Een kijkje in het leven van Djino en Lee-Roy Snijtsheuvel

12 mei 2021

Djino en Lee-Roy Snijtsheuvel hebben de liefde voor entertainment en muziek niet van een vreemde. Hun vader heeft namelijk al sinds mensenheugenis een particuliere muziekschool waar de broers regelmatig te vinden zijn. Het was dan ook geen verrassing dat ze iets met muziek wilden gaan doen. Als artiest zijnde heeft Djino (rechts) jarenlang samen met zijn band MadPianos door de halve wereld opgetreden en dat was fantastisch! Tijdens de eerste corona-lockdown kwam hij samen met Lee-Roy en drummer Dave Detillon tot het idee om deze te gekke tijd te gebruiken om een eigen stek te creëren in hun eigen stad. En dit resulteerde eind 2020 in Mad Pianos!

Mad Pianos is een intiem, authentiek, kunstzinnig restaurant met een hele dikke Rock ‘n Roll knipoog. Niet alleen op het podium maar eigenlijk overal komt dit terug; van het interieur tot de smaak en opmaak van de gerechten. “En die schijnbare tegenstelling is zo kenmerkend voor ons als familie, daar voelen wij ons op ons best. Kwalitatief en academisch, maar tegelijkertijd ook keihard street en impulsief. Sommige mensen moeten daar even aan wennen maar als je ons kent dan snap je het”, zegt Djino met een glimlach. Of je nu een jong gezin bent met kleine kinderen, of een koppel van middelbare leeftijd, iedereen die van muziek houdt is hier van harte welkom! Niet alleen achter de piano zitten bijzondere artiesten, maar ook in de keuken staan echte kunstenaars die jarenlang in sterrenrestaurants hun ambacht hebben geleerd. De gepassioneerde Djino en Lee-Roy streven naar de full experience: een avond vol entertainment met goed eten en topbediening. Ze kunnen niet wachten om de deuren echt te openen en jou te entertainen, maar tot die tijd zijn ze gewoon geopend voor afhaal en bezorging!

Placeholder for 2021 03 Kijkje in het leven Djino Lee Roy Mad Pianos Minted Media2021 03 Kijkje in het leven Djino Lee Roy Mad Pianos Minted Media