Een kijkje in het leven van Birgitte Heijnen

14 april 2021

Het ondernemerschap zit Birgitte Heijnen in het bloed. Na 25 jaar in het buitenland te hebben gewerkt, besloot ze in 2018 dat het tijd was om haar eigen onderneming te starten. Een zaak waar ze haar passie voor kunst kwijt kon, was haar grootste droom. Hoe mooi zou het zijn om zelf een kunstgalerie te openen? Dit lukte haar in een van de oudste pandjes van Venlo, en Luna Art was geboren!

Wat Luna Art zo speciaal maakt is de goede service. Haar vertrouwen in de klant speelt hierbij een grote rol. De vriendelijke Birgitte biedt namelijk een gratis proefplaatsing aan, waarbij de klant het kunstwerk een aantal dagen in huis kan hebben. Ook is de galerie erg toegankelijk en laagdrempelig om eens binnen te wippen. In de zaak wisselen de kunstwerken regelmatig, waardoor de vaste bezoeker steeds weer een nieuw aanbod te zien krijgt. Vanwege de vele kunstenaars waar ze mee samenwerkt, biedt Birgitte haar klanten een erg divers kunstaanbod. Ze vindt het geweldig dat ze elke dag mensen laat genieten van kunst, net zoals ze dat zelf doet.

Kijk voor een betere indruk van Birgitte en Luna Art hier de video!

Placeholder for 2021 03 Kijkje in het leven Birgitte Heijnen 2 Luna Art Minted Media2021 03 Kijkje in het leven Birgitte Heijnen 2 Luna Art Minted Media