De Maasparel Arcen

Hotel Restaurant de Maasparel Arcen

Een ouderwets hartelijke ontvangst. Comfortabele, totaal vernieuwde kamers. Een restaurant waar je verwend wordt met verrassende gerechten. Mooie terrassen. Een gezellige tuinkamer. En een heerlijk lichte tuinserre waar je de dag met een royaal ontbijt begint. Dat is heel in het kort De Maasparel.

Zakelijke reizigers én vakantievierders voelen zich thuis bij De Maasparel. Onze ruime, eigentijdse kamers, onze fantastische keuken en de gratis WiFi vallen zeer in de smaak. Maar wat onze gasten vooral waarderen, is onze persoonlijke aandacht en onze Limburgse gastvrijheid.

De Maasparel is een ideale uitvalsbasis als je van fietsen en wandelen, natuur en cultuur en shoppen houdt. De Maasparel ligt in het gezellige centrum van Arcen, vlakbij de Maas. Nationaalpark De Maasduinen, de Kasteeltuinen, de Hertog Jan brouwerij, Thermaalbad Arcen, Spa Wellness Lomm en Graanbranderij De IJsvogel zijn dichtbij. Binnen een kwartier ben je in de gezellige winkelstad Venlo. Designer Outlet Roermond ligt op een half uurtje rijden.

Arcen

Hamert 6

5856 CL Arcen

Tel: 077 - 473 1296

https://www.maasparel.nl/

Naar route