CityCinema

Let`s go and see a movie

CityCinema

Een filmpje pakken in hartje Venlo? Geen probleem. Van blockbusters tot prijswinnende films en natuurlijk alles wat daartussen zit, het is allemaal te zien bij de bioscoop CityCinema. Hapjes en drankjes zijn in ruime mate aanwezig, maar een film is ook uitstekend te combineren met een diner vooraf in de binnenstad of een drankje na afloop. Reserveren voor de film kan uiteraard online.Een greep uit het filmaanbodAvengers: Infinity War

Voor het eerst komen de helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held.

Informatie & reserveren

I feel pretty

Wanneer Renee (Amy Schumer) tijdens het sporten met een harde klap van haar fiets valt, verandert haar zelfbeeld drastisch. Met de nieuwe versie van zichzelf is ze vastbesloten om alles uit het leven halen, kostte wat kost.

Informatie & reserveren

Buurman en buurman hebben een nieuw huis

Buurman en Buurman is geliefd bij jong en oud. Het is altijd weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. Voorstelling met gratis ranja en diploma.

Informatie & reserveren


Volledig filmaanbod CityCinema

Kijk voor het volledige filmaanbod van CityCinema en tickets www.citycinema.nl

Venlo

Picardie 33

5911BW Venlo

Tel: 077-4741234

www.citycinema.nl

Naar route