Cadeautips voor een warme winter

05 december 2023

Wat is er nu beter dan een (hart)verwarmend cadeau nu het kwik gestaag daalt buiten? Wij hebben ze voor jou op rijtje gezet zodat je jouw geliefden deze feestdagen niet in de kou laat staan.

1. Kruip lekker onder de plaid

Het is koud en guur buiten dus wat doe je dan? Juist, lekker knus onder jouw heerlijk warme plaid kruipen! Een perfect cadeau om je onder op te warmen, te delen met een ander of juist alleen in te kruipen terwijl je geniet van een boek of Netflix-serie.

2. Warmte en instant gezelligheid met deze kaarsen

Kaarsen zijn een bron van warmte, gezelligheid en een makkelijke manier om jouw interieur een snelle make-over te geven. Ga jij voor een bonte verzameling aan kaarsen en kaarsenhouders, houd je het classy of ga je voor strak en modern? Bij Katt Alleen maar leuke dingen vind je kaarsen voor elk interieur. Staat er een Yankee Candle op het verlanglijstje? Die vind je bij De Bruin & Stacey Living.

Kayori
Placeholder for PlaidPlaid
Katt Alleen maar leuke dingen
Placeholder for Kaarsen KattKaarsen Katt

3. Een lekker bakkie troost

Wat is er nou gezelliger dan even lekker ‘un tas koffie’ doen? In de binnenstad zetten ze vakkundig de lekkerste koffie’s voor je neus maar wist je dat thuis ook kunt genieten van zo’n lekker bakkie troost? Bij Geerlings scoor je de enige echte Blanche Dael koffiebonen of maling. Zodat jij ook thuis van een verwarmend kopje koffie kunt genieten!

4. Een feestje voor je voeten

Sokken hoeven al lang niet meer puur functioneel te zijn. Natuurlijk houden ze je voeten warm, maar waarom zou dat betekenen dat je er niet óók de blits mee mag maken? Bij Kousenhuis kun je voor alle soorten sokken terecht. Happy Socks, glittersokken, slofsokken en sjieke sokken. Voor elke gelegenheid een sok!

Geerlings
Placeholder for KoffieKoffie
Kousenhuis
Placeholder for KousenhuisKousenhuis

5. Sloffen

Thuiskomen is sloffen aan! Er is namelijk niets zo erg als koude voeten. Bij Livera kun je terecht voor sjieke sloffen, gekke sloffen, simpele sloffen maar bovenal, warme sloffen!

6. Warmteknuffel

Maak van jouw bed een nestje waar je met plezier inkruipt en met moeite weer uit komt! Verwarm een knuffel van Rozemarijn en Thijm nét voordat je naar bed gaat, poets je tanden en kruip heerlijk onder de wol.

Livera
Placeholder for Sloffen 2 LiveraSloffen 2 Livera
Placeholder for Rozemarijn en thijm knuffel 2023Rozemarijn en thijm knuffel 2023

7. Mutsen en sjaals

Een muts en sjaal houden je niet alleen warm, het kan ook de upgrade voor jouw winterjas betekenen. Een andere kleur, een mooie print of zacht materiaal verwarmen je de hele winter door. Bij S. LABELS ben je aan het juiste adres voor mode- en kleuradvies en de mooiste mutsen en sjaals.

8. Warmtekussen

Stijlvol en lekker warm! Dat is dit warmtekussen van Fatboy. Je vindt dit heerlijke cadeau voor koukleumen bij Kado in Huis.

S. Labels
Placeholder for Sjaals S LabelsSjaals S Labels
Placeholder for Klevering Theelichthouder Grachtenhuis Winkel kerstKlevering Theelichthouder Grachtenhuis Winkel kerst