De zwarte blazer

Een klassieker

Outfit inspiratie: de zwarte blazer

Waar zouden we toch zijn zonder de zwarte blazer. Onze helper in nood, het item dat je er altijd fashionable doet uit zien. Je beste vriend tijdens een zakelijke afspraak of een date en het antwoord op “Wat trek ik aan?” als je weer eens voor je kast staat en niks hebt om aan te trekken (herkenbaar?)… Kortom een ware must have.

Omdat het nog steeds januari is laten we je een paar variaties zien om je te inspireren. De blazer gecombineerd met een zwarte broek maakt meteen een zakelijk statement. De sneakers geven in het geval van Saskia een sportieve twist. Deze combinatie kan natuurlijk ook heel goed met pumps, leuk voor een avondje uit. Omdat zwart heel veel van cognac houdt, hebben we ook een outfit geselecteerd met een suède broek als alternatief op de welkbekende spijkerbroek. Met een wit t-shirt, een kanten hemdje of een blouse komt je blazer lekker uit de verf.

Het is bijna februari, tijd voor iets nieuws en vooral tijd voor kleur! We gaan vanaf volgende week weer berichten over de nieuwe collecties. Het belooft namelijk een heel vrolijk voorjaar te worden.