8 Luxe cadeau-ideeën voor de feestdagen

05 december 2023

De feestdagen vieren met fijne mensen om je heen, is natuurlijk luxe op zich. Luxe zit 'm dan ook niet in grote of kleine dingen. Maar luxe is ook nét dat beetje extra, daarom hebben wij een aantal cadeautips waarmee je de kers op de taart zet!

1. Een lekker geurtje

Bij Lekker Ruiken ben je aan het juiste adres voor een uniek geurtje waar je mee thuis kunt komen! Het perfecte cadeautje, want een parfum zorgt voor het ultieme luxegevoel. De finishing touch voordat je de deur uit gaat, op weg naar een diner, avondje uit of feestje!

2. Een fijne tas

Een cadeau dat mooier wordt door gebruik? Bij IngeborgS Bags vind je de meest stijlvolle, stoere, vrouwelijke en elegante tassen gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen met een tijdloos ontwerp. Ook bij Geerlings hebben ze een groot aanbod tassen. Een tas die je dagelijks kunt gebruiken of juist bewaart voor speciale gelegenheden, dat is pas luxe!

Lekker Ruiken
Placeholder for Lekker Ruiken ParfumLekker Ruiken Parfum
IngeborgS Bags
Placeholder for Tas Ingeborg STas Ingeborg S

3. Een luxe badjas

Met een luxe badjas tover je zelfs jouw eigen huis om tot een hotelkamer of luxe spa. Bij Juul Lommen Beddenspecialist kun je kiezen uit de zachtste, warmste en mooiste badjassen die je nooit meer uit wilt doen! Nog meer badjassen shoppen kan bij Kayori en Livera.

4. Een prachtig sieraad

Een mooi sieraad is tijdloos. Het perfecte cadeau om iemand te vertellen dat ze speciaal voor je zijn, een gebeurtenis te herdenken of iemand te bedanken. Bij Nelissen hebben ze de mooiste sieraden voor alle gelegenheden en kunnen ze je helpen met het maken van de allerbeste keuze!

Juul Lommen Beddenspecialist
Placeholder for Badjas LommenBadjas Lommen
Nelissen Juwelen
Placeholder for Armbandjes Cadeau idee kerstArmbandjes Cadeau idee kerst

5. Luxe bonbons

De luxe bonbons zijn niet alleen een feestje om op te eten, ze zijn ook fantastisch om naar te kijken. Bij Ut Tankstation krijg je de mooiste bonbons in de lekkerste smaken, en ook bij het Romerhuis en Rousseau Chocolade slaag je gegarandeerd voor een smakelijk cadeautje!

6. Interieurparfum

Met de interieurparfums van Rituals geef je in feite een klein reisje cadeau. Sluit je ogen en waan je in verre werelden, exotische tuinen. Kortom, weelderige luxe en een perfect cadeau waarmee thuiskomen een groot feest wordt!

Ut Tankstation
Placeholder for Bonbons Ut TankstationBonbons Ut Tankstation
Rituals
Placeholder for InterieurparfumInterieurparfum

7. Design voor in huis

Op zoek naar een statement piece of een subtiele aanvulling op jouw interieur? Speciaal bestek voor de feestdagen of mooie glazen om mee te proosten op jullie gezondheid? Bij Elleke kun je terecht voor interieuritems en -advies met een moderne Scandinavische slag.

8. Een avondje uit

Het beste cadeau is een mooie herinnering. Geef daarom een avondje uit cadeau, of je nu naar een voorstelling in De Maaspoort gaat, een show bij Grenswerk pakt of juist een etentje cadeau doet met een dinerbon, een gedeeld cadeau is het beste cadeau!

Elleke Interieur Styling
Placeholder for Elleke DesignElleke Design
De Maaspoort Theater & Events
Placeholder for Maaspoort CadeaubonMaaspoort Cadeaubon