5 x waarom Lekker Venlo een bijzonder evenement is

07 juni 2022

Lekker Venlo is hét culinaire evenement van Venlo en omgeving. Waarom is Lekker Venlo een bijzonder evenement? Wij hebben 5 redenen voor jou op een rijtje gezet.


1. Artiesten staan centraal!

Liefde gaat door de maag, daarom staan tijdens Lekker Venlo chefs met hun teams, food-producenten en leveranciers klaar om te zorgen voor de lekkerste gerechten. Ze zullen je meenemen in hun kooktechnieken met verrassende gerechten, bijzondere bereidingswijzen, een grote diversiteit aan kleine bites en een verfrissende aanbod aan bijzondere drankjes!

Placeholder for 00090009

2. Festival vibe

Dit jaar is het concept ietsjes aangepast. Losse restaurants maken plaats voor een 4-tal live cooking stations én verschillende bite-stations waar signatuur-gerechten worden gepresenteerd. Bij de live cooking stations wordt het eten vers bereid door de koks en toveren ze het helemaal om tot een live culinaire ervaring, hoe leuk is dat! Ook zullen er een tal van toffe barretjes te vinden zijn voor de ultieme festival vibe!


3. Culinaire top uit Venlo én Nederland

Met gepaste trots worden unieke culinaire ondernemers gepresenteerd zoals: Ron Blaauw, meesterkok Eric Swaghoven van restaurant Valuas, Chefkok Nicky van de Beuken van restaurant Chez l'Hêtre, Tom van der Velden van Mocca en Manfred Albrecht met zijn restaurant Bij Albrecht. Met veel plezier, passie en energie werken ze samen om er een onvergetelijke tijd van te maken, eet smakelijk!

Placeholder for MG 6457MG 6457

4. Fijne sfeer

Lay back and relax! Dit weekend mag alles, maar hoeft niets. Ga lekker loungen en neem een kijkje in de pop-up kas. Geniet van de fijne en zomerse sfeer.


5. Ontmoeten

Festivals brengen mensen dichter bij elkaar, zo leer je mensen kennen die dezelfde interesses hebben als jij. Lekker Venlo is dé ideale plek om mensen te ontmoeten, zo wordt er afgetrapt met de Businessavond op vrijdag 17 juni. Bestel een lekker drankje aan de middenbar, de centrale bar van lekker Venlo waar je voorzien wordt van een breed scala aan bijzondere drankjes. Kortom: de ideale avond om in een ontspannen sfeer te netwerken.

Placeholder for MG 8381MG 8381