100% Venlo tip: 2 Brüder

100% Venlo tip: Die 2 Brüder

Deze unieke supermarkt midden in het centrum van Venlo is al meer dan 55 jaar de voedselbron voor het Duitse achterland. Venlo heeft zich vanaf de jaren zestig van de vorige eeuw ontwikkeld tot stad voor de Duitse kooptoerist. Die 2 Brüder von Venlo heeft daar een groot aandeel in gehad. Maar ook de Nederlander heeft de winkel ontdekt want er is alles te vinden op het gebied van levensmiddelen. Met in totaal ruim 20.000 verschillende producten en grote versafdelingen is deze winkel alleen al een attractie! Die 2 Brüder von Venlo ligt aan het Monseigneur Nolensplein, waar ook een ondergrondse parkeergarage gevestigd is.Waarom moet je hier geweest zijn?

Bij Die 2 Brüder von Venlo profiteer je van de beste aanbiedingen op koffie, frisdrank, verse producten en nog veel meer. Alles voor een heerlijk dagje Venlo heeft deze winkel in huis. Begin je bezoek bij de uitgebreide koffieafdeling. Koffiesmaken en sterktes uit heel veel landen liggen gemalen én ongemalen voor je klaar tegen de meest gunstige prijzen. Vervolg je tocht door de supermarkt en laat je verbazen door de inmens grote kaasafdeling. Met meer dan 170 soorten kaas vind je altijd de smaak die bij je past. Op de versafdelingen met wildproducten, vlees, vleeswaren en vis kun je je vergapen aan de mooiste producten die vers voor je gesneden worden. Op de broodafdeling koop je de lekkerste verse bonbons, notenmelanges en broden. Ook voor frisdranken ben je in deze supermarkt aan het juiste adres. Smaken die bijna nergens anders te krijgen zijn, koop je bij Die 2 Brüder von Venlo per tray of per blikje. De keuze is eindeloos groot. Moe geworden van alle indrukken? Rust even uit in de bar of het restaurant. Koffie, gebak of een heerlijke lunch staan voor je klaar!

Eten en drinken voor scherpe prijzen, om mee te nemen of om ter plekke te nuttigen. Koffie met mega-kortingen, thee en drogisterij artikelen. Allemaal onder één dak. Een gezellig dagje uit naar Venlo! Dat is het concept waar de medewerkers met z’n alle aan werken. De openingstijden van deze supermarkt vind je op de website. Kom ook en laat je inspireren door de lekkerste producten en een fijne winkelervaring!Profiteer van leuke kortingen!

Schrijf je in en ontvang interessante kortingsacties in je mail.

Graag je naam invullen

Graag je naam opgeven

Server unavailable, please reload this page.

Dank je voor je aanvraag! We sturen de kortingsvouchers naar je e-mailadres.