• Placeholder for 2019 Maashof E Chopper 152019 Maashof E Chopper 15

Avontuurlijke uitjes

Bekijk hier alle avontuurlijke uitjes die Venlo te bieden heeft!

Avontuurlijke uitjes

Voor de avontuurliefhebber is er genoeg te doen in Venlo. Op deze pagina geven we je een aantal tips voor een avontuurlijk dagje uit!

Placeholder for Maashof e chopperMaashof e chopper

Scooter/e-chopper huren

Wil je de wind door je haren voelen terwijl je als een echte biker door Venlo racet? Huur dan een e-chopper bij Maashof. Verken de kronkelende weggetjes, leuke dorpjes en de mooie bezienswaardigheden die de regio te bieden heeft.

Placeholder for Maashof segway 2Maashof segway 2

Segway rijden

Dit is pas een unieke ervaring. Een ritje op de hypermoderne Segway bij Maashof staat garant voor hilarische momenten en een belevenis die je niet snel zult vergeten.

Placeholder for Tuk Tuk TheoTuk Tuk Theo

Tuk Tuk ritje

De naam zegt het al, bij Tuk Tuk Theo kun je een Tuk Tuk huren. Ze zijn ideaal voor citytours, familiedagen en andere leuke uitstapjes. Met deze Tuk Tuks rijdt je een gezellig rondje door het hart van de stad.


Bootje huren

Wist je dat je in Venlo een bootje kon huren? Vaar alleen, met je partner of met een groep over de Maasboulevard. Kijk uit op de prachtige stad en laat je verrassen door de natuur die Venlo te bieden heeft.

Placeholder for 10 Momenten Haven Day Time 01810 Momenten Haven Day Time 018

Placeholder for LuchtfotosLuchtfotos

Rondvlucht

Als we het hebben over avontuurlijke uitjes, dan staat deze wel op nummer 1! Is het een vogel, is het een vliegtuig? Als je Venlo van een hoger punt wilt bekijken, dan kun je in een vliegtuig een rondvlucht maken van 15, 30, 45 of 60 minuten.

Placeholder for luchtballon vaart venloluchtballon vaart venlo

Luchtballonvaart

Heb je altijd al eens een luchtballonvaart willen maken? Waar wacht je dan nog op! Je kunt bij Greetzz Ballonvaarten je vaart boeken.

Placeholder for FietsrouteFietsroute

Wandelen/fietsen

Gewoon lekker te voet op pad? Plan via Visit Noord-Limburg je wandelroute en verken Venlo stapvoets. Neem een lunchpauze in de prachtige parken die je kunt bezoeken in Venlo.