Voorjaarsmarkt Arcen

zo 23 april '23

Lentemarkt in Arcen!

Kom naar de gezellige voorjaarsmarkt in Arcen en geniet van het heerlijke lentezonnetje op het sfeervolle dorpsplein! Struin langs de gezellige kraampjes waar de meest uiteenlopende producten worden aangeboden. Of je nu op zoek bent naar mooie handgemaakte sieraden, unieke kunstwerken, bijzondere planten of leuke souvenirs, je vindt het hier allemaal!

Tijdens de voorjaarsmarkt is er voor jong en oud van alles te beleven. Naast de kraampjes zijn er verschillende activiteiten en optredens om van te genieten. En wat is er nou lekkerder dan na een middagje struinen neer te ploffen op een gezellig terrasje op het dorpsplein? Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van een hapje en een drankje terwijl je de gezellige drukte om je heen ziet.

Arcen is niet voor niets bekend als de mooiste toeristische parel van Noord-Limburg. Het pittoreske dorpje is gelegen in een prachtige omgeving en biedt talloze mogelijkheden voor een heerlijk dagje uit. Mis deze unieke kans niet om het voorjaar in te luiden op de gezellige voorjaarsmarkt in Arcen. Kom langs en beleef een onvergetelijke dag in deze prachtige omgeving!

Meer informatie

Datum en tijden

23 april '23

Van 12:00 tot 18:00

Locatie en contact

  • Arcen

Evenement entree

  • Gratis