• Venloop senioren

Venloop Seniorendag

De beleefdag voor de senioren

donderdag 28 maart 2019

Venloop Seniorendag

Op donderdag 28 maart worden de senioren weer in het zonnetje gezet tijdens Seniorendag 2019! In samenwerking met KBO Limburg en SOB Venlo staat er een tjokvol programma op de planning, met dit jaar het thema 'eenzaamheid'. Deze beleefdag voor senioren bevat een actief maar zeker ook een informatief karakter, maar bovenal zult u de hele middag vermaakt worden. Kortom een dag van gezellig samenzijn!

Er worden verschillende workshops georganiseerd, zoals de balanstest van Vividus Fysiotherapie. Daarnaast kunnen de bezoekers ook gedurende de hele middag deelnemen aan diverse Oud Hollandse spellen in het paviljoen.

Tot slot ligt het entertainmentgehalte hoog deze dag in het Ewals Cargo Care paviljoen in het Julianapark in Venlo, want ieder jaar worden er zorgvuldig artiesten uitgenodigd om de senioren te komen vermaken tijdens de Seniorendag. Dit jaar komt niemand minder dan de Limburgse Marleen Rutten optreden en het paviljoen op de kop zetten! Daarnaast komt Seniorenorkest Meijel de sfeer verhogen met hun muzikaliteit.

Kijk voor meer informatie over de Venloop op www.venloop.nl