• Header venloop

Venloop Kerstloop

zondag 15 december 2019

Venloop Kerstloop

Op zondag 15 december 2019 zal de 4e editie van de Venloop Kerstloop plaatsvinden in samenwerking met Venlo on Ice. Deze wandeltocht van 7,5 kilometer vindt midden in het kerstseizoen plaats en zal dan ook helemaal in het teken staan van de holly jolly kerstgedachte in een sfeervolle Kerstmis-setting, met bij de start en finish een ijsbaan, veel hout, kerstbomen, sfeervolle verlichting en de nodige kerstjingles.

De Venloop Kerstloop start om 9.00 uur bij Venlo on Ice (Oude Markt in Venlo). De route loopt door de groene en heuvelachtige omgeving van Venlo en is leuk voor jong en oud! In lijn met de kerstgedachte en -sfeer is het natuurlijk leuk om samen met het hele gezin, de hele familie en/of een grote vriendengroep mee te wandelen.

Ook voor de kinderen is het hartstikke leuk om mee te wandelen, want kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis meewandelen en kunnen daarna tot 12.00 uur gratis schaatsen op de grote ijsbaan van Venlo on Ice! Heb je hele jonge kinderen? Geen probleem, kinderwagens en bolderwagens zijn gewoon toegestaan tijdens de wandeltocht. Tevens staat er bij terugkomst een kopje koffie/thee/chocomel voor je klaar en een verse oliebol! Dit alles onder het genot van de Christmas Carols van Theaterkoor VOG.

Meer informatie:www.venloop.nl