• Venlo on ice wensboom header

Venlo on Ice

Schaatsen op de Oude Markt in Venlo

vr 13 december - zo 5 januari

Venlo on Ice

Vanaf 13 december tot en met 5 januari kan er weer volop geschaatst worden in het centrum van Venlo. Stichting Venlo on Ice zorgt voor een grote ijsbaan van ruim 600 vierkante meter in het hart van de Venlose binnenstad met tal van activiteiten voor jong én oud.

Tot aan de kerstvakantie wordt de baan beschikbaar gesteld aan alle Venlose basisscholen voor het schoolschaatsen.

15 december Venloop Kerstloop Deze wandeltocht van 7,5 kilometer vindt midden in het kerstseizoen plaats en zal dan ook helemaal in het teken staan van de holly jolly kerstgedachte in een sfeervolle Kerstmis-setting, met bij de start en finish een ijsbaan, veel hout, kerstbomen, sfeervolle verlichting en de nodige kerstjingles. Kijk voor meer informatie op www.venloop.nl

17 december Schaatsdansen door Ice UnitedVanaf 19.00 tot 20.00 uur staat de ijsbaan geheel in het teken schaatsdansen. Dat wil je niet missen.

17 december Start CurlingcompetitieOp de 17e gaat ook de alom bekende curlingcompetitie van start. Gegarandeerd lol met een groep collega`s en/of vrienden.De finale van deze competitie wordt gespeeld op 4 januari.

19 december IJshockeycompetitieVerschillende middelbare schoolleerlingen trekken de schaatsen aan en zullen de strijd met elkaar aan gaan op het Venlo on Ice -ijs.Doe jij ook mee? Of kom je ze aanmoedigen.

Om te schaatsen op de kunstijsbaan is het verplicht om handschoenen te dragen, en wat is er nu leuker dan handschoenen met een Venloos tintje? Deze zijn vanaf 13 december te koop.

Kijk voor het actuele programma, openingstijden en alle andere activiteiten op de ijsbaan op www.venloonice.nl.