• Kermis

Kermis Belfeld

vr 27 september - ma 30 september

Kermis Belfeld

Cultuur en Sport Belfeld staat wederom garant voor een bont kermisprogramma.Vrijdag
De kermis barst los om 18.00 uur

Officiƫle opening van de kermis om 20.00uur door voorzitter Jan Hillekens van Stichting Cultuur en Sport Belfeld en Wethouder Vervoort Aansluitend zal de dorpsraad de uitslag van de verkiezing van de mooiste voortuinen, elk jaar beoordeeld door een deskundige jury, bekend maken en de daarmee verbonden prijzen overhandigen. Sinds enkele jaren wordt deze prijs nu toegekend en worden de winnaars in de bloemetjes gezet.

Na het officiƫle gedeelte kan jong en oud weer genieten van de kermis. Dit jaar voor de eerste keer een gezellige familieavond waarbij naast de rijdende attracties (ritprijs 1,-) ook de overige exploitanten extra kortingsacties aanbieden.

De deze avond aangeboden kaartjes voor de rijdende attracties zijn alleen op vrijdag geldig!

DJ Thomas uit Belfeld zal in de speciaal daarvoor aangeklede Biergarten van 19.30-00.00 uur vooral Duitstalige nummers draaien. Verzoeknummers kunnen uiteraard bij der Thomas aangevraagd worden. Wat 11 jaar geleden ooit begon tijdens een legendarische Duitse avond in den Herberg groeide uit naar een hobby die Thomas vol passie vervult en optredens op Solar in het klokgebouw te Eindhoven, Bemmel en meerdere evenementen in binnen- en buitenland opleverde. Daarnaast is Thomas een graag geziene gast op feesten en partijen in ons eigen Belfeld. Komt allen genieten.

Sportievelingen kunnen wederom dit jaar tegen een kleine vergoeding spijkerslaan en houtzagen. Wie daagt de winnaars van 2019 uit en wordt de nieuwe kampioen van Belfeld en omstreken?

Het zou heel mooi zijn als alle kermisgangers deze feestavond in typische Bayerische Tracht (Lederhosen/Dirndl) bezoeken.

Voor een muzikaal intermezzo die avond hebben we een extra muzikale act gestrikt welk inmiddels bekend is in binnen- en buitenland met name tijdens de Oktoberfeesten. Deze surprise act zal rond de klok van 22.30 de Biergarten helemaal op zn kop zetten. Dit wil en mag je echt niet missen.

Zaterdag start bij de Hamar tussen 08.00 en 13.00 uur de van Lier Schoenen Belfeld Kermis wandeltocht (3 afstanden). Vanaf 19.00 uur Back to Vinyl waarbij iedereen zijn eigen plaatjes kan uitzoeken en een spetterend optreden van Kim Vulders. Van Disco Dance classics, Soul, Rock, Pop tot Nederlandstalige muziek. Alles komt voorbij in het repertoire van Kim.

Zondag vanaf 11.00 uur de Fysio Fitness Belfeld Kermisloop. Aansluitend op het kermisterrein vanaf 14.00 uur livemuziek met trio Just Fun en tussendoor optredens van Schlagerprinzessin Bianca Schnelle en rasartiest Karel Verspaget bekend van optredens in Paradiso, en samen met Jefferson Airplane, Golden Earring, George mc Crae, Piet Veerman, Dennie Christian, etc.

Voor de kleintjes clowntje Polka, een schminkstand en meer.

Maandag om 20.00 uur vindt er een gratis loterij plaats met leuke prijzen vanaf 18.00 uur muziek in de oergezellige Biergarten van DJ Danny.

Kijk snel wat er dit jaar allemaal nog meer te beleven is op www.cultuurensportbelfeld.nl