Jesus Christ Superstar

Maaspoort

za 06 juli '24

Jesus Christ Superstar

Jesus Christ Superstar is dé theaterbeleving van 2024. Een verhaal voor en ván onze tijd, dat je gegarandeerd aan het denken zet. In een nieuwe, epische versie van de internationaal gerenommeerde regisseur Ivo van Hove en met een sterrencast van onder andere Jeangu Macrooy (Jesus), Freek Bartels (Judas), Edwin Jonker (Pilate), Alex Klaasen (King Herod), Magtel de Laat (Mary Magdalene) en de beste talenten uit binnen- en buitenland. De onvergetelijke tekst en muziek van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber vormen -samen met een live orkest- de basis voor dit volledig in het Engels gezongen theaterspektakel.

Het verhaal
Het verhaal dat al eeuwenlang leidend is in een groot deel van de wereld en juist nu enorm actueel lijkt, komt naar de Nederlandse theaters. Jesus Christ Superstar gaat over een groep mensen die de wereld wil veranderen. En hoe dat eindigt in de grootste beweging ooit. Een voorstelling over aanbidding en verraad. Verheerlijking en laster. Macht en opstand. Maar vooral: een verhaal van hoop. De meer dan 20 nummers van het originele album uit 1970 vormen het fundament van deze iconische voorstelling.
Zet je schrap voor Jesus Christ Superstar, dé rockmusical van 2024

Jesus Christ Superstar is in Limburg exclusief te zien in Venlo, Heerlen en Maastricht.
Lees hier het interview met Jeangu Macrooy en Magtel de Laat.

De musical 'Jesus Christ Superstar' is Engels gesproken.

SUPER SEATS op het podium
Jesus Christ Superstar voelt als een ware happening. Laat je onderdompelen en overrompelen door de industriële vormgeving, een onvervalst concertgevoel en een unieke setting. Intens en dichtbij. Het ronde toneelpodium voelt als een arena, waar je zelfs letterlijk onderdeel kunt worden van het verhaal. Kies voor één van de 171 Super Seats, waarmee je op het podium zit en waar het verhaal zich rondom je afspeelt. Kom binnen tussen de coulissen, sta oog in oog met een levend kunstwerk en word meegezogen in de beleving! Reserveer snel een van de speciale Super Seats op het podium. Er zijn diverse soorten zitplaatsen, van stoelen (Super Seats 1 en 2) tot bankjes met een speciale studentenprijs (Super Seats 3). Bekijk hier de plattegrond van de Super Seats op het podium.

Kies bij het bestellen voor 'best beschikbare plaatsen'
Bij de rang 'Vrije plaats' kies je de soort Super Seat --> 1, 2 of 3 (studententickets).
Plaats de tickets in de winkelwagen en rond de bestelling af.
Let op: op de avond zelf krijg je een Super Seat-zitplaats op het podium toegewezen in de prijscategorie die je gekozen hebt. We proberen groepen bij elkaar te plaatsen, maar kunnen dit niet garanderen.
Tip van de Programmeur Wieke Vrijhoef: “Dit kan niet anders dan een weergaloze bewerking van Jesus Christ Superstar worden! Met Ivo van Hove als regisseur en deze heerlijke cast, heb je het over de absolute top. De show wordt gespeeld met (ook) publiek op het podium, dus als je deze unieke ervaring compleet wilt maken, dan kan dat letterlijk met je neus erbovenop.

Bij deze voorstelling is geen enkele korting geldig (m.u.v. CKV en last-minutes voor scholieren en studenten). Ook is er een speciale studentenprijs op het podium: Super Seats 3.

Meer info

Datum en tijden

06 juli '24

Van 14:30 tot 23:59

Locatie en contact

  • Maaspoort
  • Oude Markt 30, 5911 HH Venlo
  • Tel: 077-3207222

Evenement entree

  • € 12,50

Je raakt niet uitgekeken in Venlo

07 dec - 30 nov
Kids

Van neanderthaler tot stedeling

Vlieg in het Limburgs Museum met professor B.C. Oud terug in de tijd

Placeholder for AGENDA Van neanderthaler tot stedeling WEB Limburgs MuseumAGENDA Van neanderthaler tot stedeling WEB Limburgs Museum
09 dec - 29 nov
Kids

Feest!

Placeholder for AGENDA Feest WEB Limburgs MuseumAGENDA Feest WEB Limburgs Museum
21
jun
Muziek

TrapLab Radio

Placeholder for 20220702 1817 Stereo Stef 00920220702 1817 Stereo Stef 009
21
jun
Theater

Het was zondag in het zuiden

De spektakelmusical keert terug naar Openluchttheater De Doolhof

Placeholder for AGENDA Het was Zondag in het ZuidenAGENDA Het was Zondag in het Zuiden
21
jun
Muziek

Josh Rouse

Placeholder for DSC 1215 croppedDSC 1215 cropped
22
jun
Theater

Museumnacht

Placeholder for Maaspoort 5622Maaspoort 5622