• RL084 Vastelaoveszondaag110218 header

De Jocus Vastelaovend Kwis

Interactief Vastelaoves-vermaak

zondag 14 februari 2021

De Jocus Vastelaovend Kwis

Het zijn moeilijke tijden voor de Vastelaovesvierder, nu alle gangbare evenementen rond vastelaovend niet door kunnen gaan. V.V.G. Jocus brengt de vastelaovend naar de thuis-vierder met diverse online initiatieven.

Op carnavalszondag 14 februari van 18:00 tot 20:11 wordt de Jocus Vastelaovend Kwis uitgezonden via www.jocus.tv. Dit live programma bevat naast optredens van diverse artiesten een interactieve quiz die door de kijkers thuis kan worden meegespeeld. Wie weet het meeste van de Venlose vastelaovend van vroeger en nu?

Om mee te spelen en kans te maken op een van de prachtige prijzen dient een deelname bewijs te worden gekocht. Zowel de nummer één als de nummer elf in het eindklassement winnen de hoofdprijs! De uitzending is voor iedereen gratis te bekijken.

Aansluitend aan deze live uitzending start de 3e uitzending van de programma’s Zing Nog Ens en Zing Nog Ens Live; een hele avond vol vastelaovesvermaak.

Deelnamebewijzen voor de Kwis zijn voor 11 euro te koop via de webshop op www.jocus.nl/kwis. Daar zijn tevens vastelaovespakketten te koop van Café Central, John Doe, Café de Locomotief, De Klep, Café de Galerie, Milk & Cookies en Astebleef. Deze horecaondernemers hebben speciaal voor deze avond vastelaovespakketten samengesteld met lekker eten en drinken. De pakketten worden thuisbezorgd door de horecaondernemers zelf.