De grote Sinterklaasfilm en de strijd om pakjesavond

di 31 oktober '23 — zo 03 december '23

In De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond wil Sinterklaas zijn verjaardag royaal vieren. Hij komt dit jaar namelijk voor de honderdste keer naar Nederland en dat is reden voor een groot feest. Zo wil hij dat ieder kind in Nederland dit jaar een extra cadeautje krijgt.

Tegelijkertijd willen de Pieten Sinterklaas verrassen met een groot feest met als hoogtepunt een speciaal optreden van één van Nederlands bekendste artiesten. Robbie Reuzel die ook op vijf december jarig is, hoort van de grote plannen van de Sint en wordt woedend. Het is tenslotte niet de eerste keer dat zijn verjaardag wordt verknald door pakjesavond.

Hij verzint een list om Sinterklaas uit te schakelen en maakt hiervoor onder andere misbruik van diens geestige buurvrouw. Zal het Robbie Reuzel lukken pakjesavond te dwarsbomen of ruiken de Pieten onraad en kunnen ze het Sinterklaasfeest redden?

Let op! De film is op diverse dagen en tijden te bekijken. Klik op de roze knop om te bekijken wanneer én hoelaat hij precies draait in Citycinema.

Meer info

Datum en tijden

31 oktober '23 t/m 03 december '23

Van 15:00 tot 16:00

Locatie en contact

  • CityCinema
  • Picardie 33, 5911 BW Venlo
  • Tel: +31 (0)77-4741234