• Brocante markt header

Brocante markt

Lekker snuffelen en terug in de tijd

zondag 26 juli 2020

Brocantemarkt

TheJos Tijdloos organiseert tot en met november elke laatste zondag van de maand, tussen 11.00 uur en 17.00 uur, een antiek- en brocantemarkt op het Flujasplein in Venlo. Dat is het mooie gerestaureerde plein voor C&A. Het ligt aan het begin van de winkelstraat De Vleesstraat en op steenworpafstand van winkelcentrum De Maasboulevard.

Er is plaats voor zo'n 40 kramen, waardoor deze markt een gezellig en intiem karakter heeft. Brocanteurs uit Limburg, maar ook van ver daar buiten, bieden een diversiteit aan brocante, antiek, industrieel en vintage aan.

Verder heeft winkelstad Venlo natuurlijk nog veel meer te bieden. Als u via de oude Maasbrug Venlo binnenrijdt zullen de wachters van Tajiri u al verwelkomen. Venlo heeft een historische binnenstad en een bezoekje aan de musea Van Bommel Van Dam en het Limburgs Museum zijn zeer zeker de moeite waard.Kortom, zoekt u een gezellig zondags uitje? En bent u nog op zoek naar dat ene unieke item met een verhaal? Kom dan lekker struinen bij de antiek- en brocante markt in Venlo! Entree gratis!