• Voorjaarsloop evenement Venlo

Berden Voorjaarsloop

Ren het voorjaar tegemoet

zondag 8 maart 2020

Voorjaarsloop

De Berden Voorjaarsloop is met 2300 deelnemers het op één na grootste loopsportevenement in Noord-Limburg. Het grote stratenloop parcours heeft lange rechte stukken en loopt geheel door Venlo-Zuid. Een echte test!

De Berden Voorjaarsloop wordt georganiseerd door Scopias Atletiek. Elk jaar circa drie weken voorafgaand aan de Venloop. Er zijn afstanden van 4 km, 7,5 km en 15 km. Daarnaast zijn er 7 jeugdlopen variërend in afstand van 500 tot 1000 meter, een scholierenloop van 4000 meter en een businessrun.

De start- en finishlocatie zijn gesitueerd op het terrein van College Den Hulster aan de Hagerhofweg in Venlo. We kunnen gebruik maken van de faciliteiten van College Den Hulster. Dit betekent dat we de beschikking hebben over een grote en gezellige binnenruimte en voldoende kleedruimtes en douchegelegenheid. De kledinginname is gratis. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt. De organisatie zorgt elk jaar voor extra sfeerpunten langs de route met begeleiding van joekskapellen.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op Berdenvoorjaarsloop.nl.