• Fiets4daagse

Asperge Fiets Vierdaagse Arcen

Vier dagen fietsen door het prachtige Arcen

di 21 mei - vr 24 mei

Asperge Fiets Vierdaagse Arcen

Van 21 t/m 24 mei 2019 vindt voor de veertiende keer de Asperge Fiets Vierdaagse in Arcen plaats.

De startlocatie is Pannenkoek Specialiteiten Restaurant De Bosrand Leermarkt 17 Arcen. Er is een grote gratis parkeerplaats.

Asperges, de koningin onder de groenten

Noord Limburg is DE aspergestreek van Nederland. In mei en juni kunt u de aspergevelden bezichtigen die u langs de route tegenkomt. In de vele restaurants die langs de route liggen, is het genieten van heerlijke aspergegerechten.

Routes

In vier dagen tijd worden er dagelijks routes gereden van 40 en 60 kilometer, die telkens starten in Arcen. Diegene die vier dagen meefietsen en zodoende alle stempels hebben, wacht een originele verrassing in de vorm van asperges.

Noord Limburg

De routes voeren langs aspergevelden, door bossen, heidevelden, de oevers van de Maas en natuurlijk door de pittoreske dorpjes waar Noord Limburg bekent om is.

Inschrijven kan bij de start van de vierdaagse.

Overnachten in Noord Limburg

In Arcen en omgeving zijn diverse overnachtingsmogelijkheden. U hebt de keuze uit bungalowparken, campings, hotels, pensions, bed en breakfast en kamperen bij de boer. De diverse bedrijven hebben speciale Asperge Fiets Vierdaagse Arcen arrangementen. Zie ook: www.arcenevents.nl

Informatie

Informatie over de Asperge Fiets Vierdaagse Arcen is verkrijgbaar via: www.aspergefietsvierdaagsearcen.nl of tel.: 077 473 19 01.