• Placeholder for Groepje dames wandelen in MaasduinenGroepje dames wandelen in Maasduinen

Actieve uitjes

Alle actieve uitjes in Venlo op een rijtje!

Actieve uitjes

Ben jij op zoek naar een actief uitje in Venlo? Deze pagina biedt je genoeg inspiratie voor actieve dagjes uit! Wil je nu een actief uitje met je partner, een actief uitje voor 2 of ben je nog op zoek naar leuke actieve familie uitjes? Venlo heeft het allemaal!


Placeholder for Klimpark fliegerhorstKlimpark fliegerhorst

Klimtuin Fliegerhorst

Zin in iets geks, iets spannends en iets avontuurlijks? Voor dat soort avonden is er Klimtoren Fliegerhorst. Bij deze buitengewone klimtoren op de Venlose Heide kun je 's avonds terecht. Weetje wat het zo buitengewoon maakt? De klimtoren is een overblijfsel van het oorlogsvliegveld Fliegerhorst uit de Tweede Wereldoorlog!

Placeholder for Skating heideSkating heide

Skatebaan

Midden in het natuurgebied Groote Heide ligt een unieke verharde trapeziumvormige skatebaan van 6 kilometer lang. Onder het sporten zorgen de schapen en zweefvliegtuigen voor een prettig uitzicht, net als de 247 hectare aan aanwezige natuur eromheen. Een perfect actief uitje voor vriendinnen.

Placeholder for BmxbaanBmxbaan

Wielerbaan

BMX'ers, skeeleraars en baanwielrenners opgelet, Venlo beschikt over een wielerbaan! Achter de wielerbaan, in het bos begint een speciaal aangelegd MTB-circuit van 2,5 kilometer. Kijk hier voor meer informatie. Een heerlijk actief uitje voor mannen!

Placeholder for FietsroutesFietsroutes

Wandelen/fietsen

Op zoek naar een actief uitje met je gezin? Venlo bezit over prachtige natuurgebieden en gezellige parken. Deze zijn perfect voor een wandelroute of een fietsroute. Wil je nu zelf een route inplannen? Dat kan snel en makkelijk via Visit Noord-Limburg.

Placeholder for TaurusTaurus

Taurus

Bij Taurus World of Adventure beleef je verschillende avonturen voor het hele gezin, zoals het unieke Adventure Golf in vervallen tempel ruïnes of een jungle met T-Rex en geheimzinnige grotten. Perfect actief uitje samen met je kind!